Taal van mijn hart.
Stef bos

Tegenwind


30-10-2020

Het waait en ik zit op mijn fiets. Ik heb de wind in mijn rug en het gevoel dat ik vlieg.
De herfst is begonnen, een tijd van loslaten en bezinnen, van opnieuw beginnen. Net als ik, fietsend met de wind mee, in beweging vol energie. Dat is wel eens anders geweest. De afgelopen vier jaar waren soms als heftige windstoten en tegenwind. Studeren en werken en Mem mogen worden en twee keer verhuizen, maakte dat ik af en toe moest schuilen, in de leite, uit de wind. Wachten tot de storm was uitgeraasd, tot ik weer op adem was.

Het is me gelukt, het meisje met tegenwind heeft de wind bedwongen en na vier jaar haar diploma mogen ontvangen. Het diploma hangt nu trots aan de muur van mijn praktijk de aanMOEDIGing. Ook de website en de visite kaartjes zijn gedrukt, en liggen nieuw en glimmend te wachten op nieuwsgierige handen.

Trots ben ik, ik kan het niet anders zeggen, trots op mijzelf, dat het me gelukt is, om in mijn kracht te komen en daar te gaan staan. Kijk maar naar me, ik sta hier en ik ben trots op wat ik bereikt heb. Als Theaterdocent heb ik mij omgeschoold tot psychosociaal therapeut en beide kwaliteiten zet ik in.

Dit is mijn kracht, dit is mijn stem, dit is mijn eigenwijze weg. Een avontuur wat ik graag met jou wil delen. Ik wil je aanMOEDIGen om het zelfde te doen, de moed hebben om een andere weg in te slaan, een weg waar je blij van wordt, waar je in je kracht mag staan en meer kan genieten van het leven, ondanks de stormen van het najaar.
Ik wil naast je staan, naar je luisteren, je vertrouwen geven, zodat je met wankelmoed mag ervaren dat je de wind weer in je rug mag voelen, dat je vrij kan zijn.

Je bent van harte welkom in mijn psychosociale praktijk de aanMOEDIGing, om te ervaren hoe jij in je kracht komt, om meer vertrouwen in jezelf te krijgen. Door de gesprekken die wij samen hebben leer je begrijpen waarom je toch steeds weer de verkeerde keuzes maakt; waarom je niet durft te zeggen wat jij denkt of vindt, waarom je je ongelukkig voelt, onbegrepen en niet gezien. Door de gesprekken die wij samen hebben, zul je voelen dat je in beweging komt, dat dat wat zo vast leek te zitten, los komt. Zodat je je weer vrijer en gelukkiger zult voelen.
Je thuis voelen in je eigen leven.
Ik wil er voor je zijn, neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek.
Aaf Dotinga

Terug naar overzicht